Zonder Arwen

Arwen is gegaan zoals ze is gekomen. In een sneltreinvaart. Met enthousiasme en liefde. Als puppie kwam ze bij ons, overal enthousiast over maar ook voor van alles bang. Doordat ze zo aan mensen gehecht was kon ze goed meekomen.

Afgelopen vrijdag viel het op dat ze met haar achterbeen begon te slepen en kon ze niet meer rennen (wat ze uiteraard wel probeerde). Zaterdag kwam het struikelen over haar voorpoten erbij. Zondag nog geprobeerd of zwemmen een leuk plan was. Nee. Ook hier had ze geen zin meer in, ze viel te vaak en te veel. Vanochtend toen John haar uitliet kwamen ze niet verder dan 50 meter. Ze viel en stond niet meer op. Toen wisten we eigenlijk wel genoeg.

Via een zeer korte “wandeling” door het bos, en nog wat brokjes, naar de dierenarts waar ze rustig is ingeslapen. We laten haar cremeren en strooien haar uit op een mooie plek. Een moeilijk afscheid!

15 gedachtes over “Zonder Arwen

 1. Kära vänner.
  Jag beklagar eran stora förlust av en vän som följt er på livets väg under så många år. Det är alltid svårt att förlora en vän.
  Jag tänker på er i den svåra stund och hoppas att sorgen så sakta byts mot glada minnen av eran vackra Arwen. Varma tankar, kärlek och tankar sänder jag er.

  Like

 2. Ach wat verschrikkelijk. Je raakt zo gehecht.
  Heel veel sterkte met jullie verlies van Arwen.
  Veel dikke knuffels van mij
  Liefs siena

  Like

 3. Ik lees net dit bericht. Wat ontzettend jammer en verdrietig is dit, en wat zullen jullie haar missen!! Ze heeft t mooi gehad bij jullie. Heel veel sterkte! XX

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s