allehelgensdag

Vandaag is het de dag dat de Zweden naar begraafplaatsen trekken om een kaarsje aan te steken en met elkaar de overledenen te herdenken. Ik weet bijna zeker dat hetzelfde in Nederland bestaat, maar mijn christelijke geheugen laat me een beetje in de steek (allerzielen?) Hiervoor gaan de winkels een uur eerder dicht. Het is een vrij populaire gebeurtenis. Maar niet voor ons. Wij hebben onze standaard- weekend-dingetjes gedaan. Zoals boeken terug naar de bieb, boodschappen doen en een wandeling gedaan.

Vandaag werd me ineens duidelijk hoe lang we hier eigenlijk al weer wonen. Het landschap wordt steeds gewoner en we komen steeds vaker op plekken waar we al eerder zijn geweest. Voor ons fijn en betrouwbaar, maar voor een blogbericht een stuk saaier. Toch nog wel een paar foto’s gemaakt…

Vogelkers
Over de heuvels bij Leksand

Een nog een nieuwe ontdekking gedaan … een sladressing van mijn favoriete misterdmaakster. Reteduur, maar te spannend om te laten staan. Dus het menu omgegooid naar salade met mosterddressing.

Een gedachte over “allehelgensdag

  1. “Vandaag werd me ineens duidelijk hoe lang we hier eigenlijk al weer wonen. Het landschap wordt steeds gewoner en we komen steeds vaker op plekken waar we al eerder zijn geweest” Dan wordt / is het lekker vertrouwd dus 🙂 🙂 Fijn gevoel toch ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s