ta en promenad

ik weet niet wat er gisteravond is gebeurd, maar het is lente geworden in. Ruim 17 graden en zonnig. De wind is fris, maar uit de wind…. zalig!  Zouden heksen dan toch bestaan en kan je de winter wegjagen???

We zijn een stuk wezen lopen in een educatief productiebos. Dat is bos waarin ze je proberen uit te leggen dat het helemaal niet erg is om een berghelling kaal te scheren. Op zich is het bijzonder te zien hoe oud, jong, nieuw en geen bos doet met de omgeving en de manier waarop je de omgeving ervaart. Daar waar het bos is weggehaald heb je prachtige vergezichten en waar niets is gedaan heb je prachtig ” lord of the rings” bos.

In een poeltje kikkerdril zien liggen. Hiermee de vraag leven er kikkers in Zweden ook opgelost.

3 gedachtes over “ta en promenad

 1. EERSTE AVOND REPETITIE KIKKERKOOR.
  DE “LEDEN” DRUPPELEN LANGZAAM BINNEN. ZATERDAG
  RAMEN OPEN !!
  WIJ ZITTEN BUITEN, HEERLIJK DE ZON ! ZONDAGMORGEN
  VITAMINE D BINNENHALEN.
  GROETJES.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s