bingo!!!

Op donderdagen en vrijdagen hebben we taalstage. Dit zijn dagen waarop we hard moeten werken om ons verstaanbaar te maken en om alles te begrijpen. Daarbij komt dat we het niet helemaal eens zijn met het benaderingsmodel, dus in de auto terug hebben we wat stoom af te blazen. We praten veel en zijn druk. En dan ineens…. Aan de kant van de weg…. staat hij… of zij… te grazen…. mooi, gracieus, megagroot….. om stil van te worden…


als we ’s avonds de hond uitlaten, rond half elf is het nog niet helemaal donker, zien we dat “onze” ganzen drie jonkies hebben gekregen. in de ochtend wordt de koekoek voor het eerst gehoord. in het bos bloeit de bosanemoon. geranium en lupine komt op.

3 gedachtes over “bingo!!!

 1. Hoi
  Inderdaad bingo. Heel blij mee!
  Geniet weer volop mee
  Maar wat druk druk!
  Toch lekker genieten van de mooie dingen.
  Het komt vast allemaal goed.
  Dank voor alle moeite,
  Lieve groet,
  Aukje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s