minivakantie

Gisteren en vandaag een klein beetje vakantie gehouden. We zijn richting Mora gegaan om te kijken of we in deze regio willen wonen. We zijn er nog niet uit…  

Het was lekker weer de afgelopen dagen en we zijn wezen wandelen en hebben een rondrit gemaakt. We denken duidelijk nog te nederlands. We kijken met het idee “er zal ergens wel een bordje staan”. Nee dus, beide keren flink van de route afgeweken. Volg de paarse paaltjes was een stuk eenvoudiger. Voordeel is dat je nog eens ergens komt. En Arwen doe je overal een plezier mee…

4 gedachtes over “minivakantie

  1. Opnieuw weer schitterende foto’s van de omgeving. Het plaatsje Mona is bekend vanwege de Vasaloppet. Het grootste langlaufevenement van Europa. Weeklang feest. Maar dat wisten jullie als doorgewinterde langlaufers vast wel. Veel succes met het zoeken naar een fijn plekje om te wonen. Groetjes Paul en Nelleke.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s