Pippi langkous = onderweg

Gisteren met (schoon)moeder op pad door de provincie.  Eerst het dorp zelf en de bijbehorende loppis. Het zweedse woord voor vlooienmarkt.  Híer hebben we onze eerste rommeltje gekocht voor ons aankomende huis.  


Een dertiendelig potjes servies voor in de keuken… met bijbehorende deksels. Een inimini kaasstolp. De kopjes waren gratis mee te nemen en hollands als we zijn hebben we dat dan ook gedaan. Het is heel erg fijn om al het bezoek te hebben. Het maakt Zweden veel meer onze plek om te wonen.  Gezelligheid hebben we dus best gemist. 

2 gedachtes over “Pippi langkous = onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s