nieuw banen, weer verhuizen

Soms kunnen de dingen ineens heel snel veranderen. Zoals we wel aan meer mensen hebben gemeld is mijn baan echt niet te pruimen. Via via is onze naam bij een ander deel van Landstinget Dalarna terecht gekomen en werd er contact met ons opgenomen. Of we zin hadden om te komen praten over de mogelijkheden. Ja hoor, dat hadden we wel.

Afgelopen donderdag hebben we een kennismakingsgesprek gehad waarin ook maar direct besloten is dat we aangenomen zijn en daar gaan werken.

John wordt leidinggevende. Dit keer wordt hij enhetschef utredning/psykoterapier. Dat betekent afdelingshoofd diagnostiek en psychotherapie. Dit is een van de vier afdelingen in Mora. Het wordt zijn taak om de juiste behandeling op de juiste tijd te gaan geven. Dit is nodig omdat patienten in Zweden het recht hebben om binnen een bepaalde tijd na verwijzing aan hun therapie te gaan beginnen. Als dit binnen het bedrijf niet lukt, kunnen patienten op kosten van de zaak naar een andere behandelaar. En dat gaat werkelijk in de miljoenen lopen.

Ik word verpleegkundige/ontwikkelaar binnen het akutteam psychiatrie. Dit is nu de crisisdienst van Noord Dalarna (alleen overdag en doordeweeks). Dit team, en dat maakt de baan zo fantastisch, wordt omgebatterijd tot een F-ACT achtig team. Dit betekent intensieve zorg voor patienten die vaak worden opgenomen. Het team moet nog helemaal worden gebouwd, het programma nog helemaal ontwikkeld en geïmplementeerd en aangepast naar het zweeedse. En als het klaar is moet het worden uitgerold in de provincie. We beginnen met twee medewerkers en gaan bouwen vanaf daar. Megaklus!

John begint per 1 okotber en ik begin overmorgen. In september hebben we vakantie en daarna gaan we volledig over naar Mora. Ook hebben we al een huisje gevonden. We gaan aanstaande maandag bezichtigen en dan huren voor minimaal een half jaar. Het huisje ligt in Vykarbyn.

Alleen maar goed nieuws eigenlijk.

heel

voorkantachter

11 gedachtes over “nieuw banen, weer verhuizen

  1. Wat geweldig dit, gefeliciteerd allebei met jullie nieuwe baan!! Zo te lezen met genoeg mooie uitdagingen en dichter bij jullie ‘roots’, super! Fijn ook dat het al op zo’n korte termijn is, en dan hopelijk ook nog een nieuw huisje!
    Inderdaad alleen maar mooi nieuws, prachtig!! XX

    Like

  2. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe functies, zo te lezen krijgen jullie heel wat nieuwe uitdagingen. Inmiddels zijn jullie ware verhuisspecialisten dus dat zal niet veel problemen geven. Ries veel succes maandag !

    Groetjes Paul en Nelleke.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s