I em drieming of èh waitkristmas

De foto’s zeggen waarschijnlijk wel genoeg.  Ze zijn genomen om drie uur ’s middags vanuit het huis terwijl ik zit te wachten op de installateur van canal digital. Vorige week is hij niet komen opdagen, dus wie weet vandaag wel. Gesprekken hier gaan veel over het weer.  te koud, te wit…. blijft toch niet liggen, enz.  Voor ons geldt dat we niets te klagen hebben.  Vaak omdat ik denk “Dit wilde je toch extremer klimaat”, maar ook omdat ik het wel leuk vind zoveel veranderingen in en korte tijd.volgorde van de foto’s

1 slaapkamer 2 woonkamer 3 halletje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s