witte kerst gaat hier wel lukken

zoals iedereen zijn ook wij ons aan het voorbereiden op een aantal kerstdagen.  Ook in Zweden, hoe gek dat ook lijkt, is de discussie over of we wel of geen wittekerst krijgen.  Hier in Dalarna is de kans bijna 100%. Maar misschien bedoelen ze dat het met de kerst gaat sneeuwen. Dat doet het waarschijnlijk niet.  Vanaf woensdag staat er verse sneeuw gepland. 

In ieder geval. … gezellige kerst allemaal!!!!

8 gedachtes over “witte kerst gaat hier wel lukken

  1. Heerlijk!! Hier 100% kans op geen witte kerst πŸ˜‰ Ries en John, fijne Kerstdagen en een goed en vooral gezond 2018! Dat het maar een mooi jaar mag worden! Groetjes van ons allemaal! πŸŽ„πŸŽ…β„β˜ƒπŸ˜˜

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s