N8vorst

100 dagen voor de kerst heeft het hier voor de eerste keer gevroren.

Het wordt nu ook steeds sneller donker. De omgeving wordt schitterend. Alles om ons heen krijgt herfstkleuren. Overdag is het zonnig en droog met weinig wind. Dit zal nu ook spoedig veranderen en wordt het weer tijd voor houtkachel + kaarsen + dekentjes op de bank.

Ik vind het fijn dat de seizoenen hier duidelijker zijn afgetekend. Vanaf vandaag geen zomerkleding meer… de planten moeten naar binnen… en de winterbescherming om de bomen..

Oh ja, de schaatsen en de ski’s uit het vet ;-), de kerstmannen in de gang en vast een boom uitzoeken om af te zagen.

5 gedachtes over “N8vorst

 1. Mooie foto’s. Hier in Delft maken we ons op voor nog een paar warme zomerse dagen. Dan gaan we ook wel op naar de winter bandjes en dike truien. Succes met alles wat nog gedaan moet worden voordat de winter echt invalt. Wij weten al waar onze kerstboom staat, bij Gerrit in Gerrit’s Kerstbomemland. Groetjes Paul en Nelleke

  Like

  • Hoi Nelleke en Paul, gaat alles goed bij jullie? Hoe was de vakantie? leuk dat jullie de blog blijven volgen. Er is nog genoeg te doen voordat de winter invalt. De avonden worden korter dus weer zijn en beetje afhankelijk van het weekeinde. In ieder geval genieten we nog steeds van alles hier. Tot later Richard en John.

   Like

 2. Wat een grote kas, prachtig! Heerlijk om straks uit eigen tuin te kunnen eten. Hier nog een paar dagen wat warmer weer en daarna ook wat mij betreft op naar herfst/winter! Leuk om jullie blog te volgen. XX

  Like

 3. bbbrrrr ziet er al koud uit !!! hier nog maar ff genieten van het warmere weer !! πŸ™‚ πŸ™‚ ben benieuwd wanneer jullie eerste sneeuw hebben ! ps richard de geschiedenis blijft zich herhalen 😦 😦 maar he doet me niets ! πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s