Planeringsdag i Malung.

Vandaag heb ik een planeringsdag gehad in Malung. Een planeringsdag is een dag die georganiseerd is door de enhetschef en waar we als team de doelstellingen voor het nieuwe jaar doorgaan nemen. Malung ligt op een uur rijden van Mora en de foto’s zijn genomen in de hogeschool van Malung. Deze konden we gratis gebruiken.

Een prachtig gebouw en een mooie weg er naar toe. Wat een beetje tegen zat was de twintig centimeter sneeuw die gevallen was. Het blijft hier de komende dagen nog even doorsneeuwen. Het geeft natuurlijk wel gelijk weer mooie plaatje.

Al met al was het een leuke en leerzame dag. We zitten als team redelijk op één lijn en we willen eigenlijk allemaal het beste voor de patient. We gaan het komende jaar groepsbehandling verder ontwikkelen. Er komt een groep voor mensen met Autisme, ADHD/ADD, depression och beroende problematik.
Groetjes van Richard (die zit in Stockholm voor een kurs) en John.

Een gedachte over “Planeringsdag i Malung.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s