Maaltijden onderweg

En korte update met wat foto’s. De echte kou is nu weer even weg. Vandaag was het voor het eerst weer eens lekker buiten. Met als direct gevolg knoetjes. We hebben de muggenvanger dit jaar eerder aangezet dus maar hopen dat het meevalt. Vanaf zijn ook de zwaluw en aangekomen. Twee zijn het er. Hopen dat ze zich weer in de schuur gaan vestigen.

Foto 1: de krokusjes bij de buitenkachel.

Foto 2: we zijn begonnen aan het bouwen van meer privacy. Hek is van betongaas wat aan de achterkant van de tuin is geplaatst. Er staan clematis, hop, klimroos en framboos tegenaan. We dachten ook creatief te wezen en het hek met geinige di beertjes op te vullen.

Foto 3: het begin van de oogst. Gisteren voor het eerst veldsla uit de kas gegeten. De rest moet nog even groeien.

D

e krokusjes bij de open haard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s