Corona en een vrije zaterdag.

Ja, wat doe je zo al op een vrije zaterdag met Corona?

Wij hebben de oplossing gevonden. Je gaat samen met de buren het zwemeiland schoonmaken. En schoonmaken betekend alle kleine boompjes weghalen, takken verzamelen, wegbrengen en een vuurtje steken. Zie het resultaat.

Zweden zijn gek op het weghalen van kleine boompjes en uit eindelijke gaat het gras ook nog in de fik. Voor het gebruiken van de douche van de vereniging hebben we ons goed laten gelden en het eiland is weer schoon en kaal. Verder hebben we de rest van de dag doorgebracht met het vullen van ons houthok. We hebben 12 kubb hout besteld en dat is deze week geleverd. Een mooie klus voor deze zaterdag. We hebben weer genoeg hout voor twee winters. We zitten er weer warmpjes bij en met de zomer hebben we hout voor de barbeque.

Vannavond lekker onder de nieuwe douche en vroeg het bed in. We hebben weer flink wat energie verbuikt. Iedereen de groeten en sterkte met het Coronavirus.

Een gedachte over “Corona en een vrije zaterdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s