Pasen 2020.

Ook hier is het pasen geweest. We zijn begonnen med långfredagen en zondag en maandag was het pasen. Normaal gaan we de hort op maar dit jaar zijn we maar thuis gebleven. Wat doe je dan al zo: De kas opruimen en alvast en het één en ander in zaaien.

De boel is goed geinventariseerd en de aardbeien zijn uitgeplant. We hebben alvast flink wat sla gezaaid, wortelen en uien. We gaan het beleven.

kas 3

Verder hadden we nog een beetje tijd over en zijn we met een nieuw projekt begonnen. Dit projekt heet: de schutting. Mensen uit Zweden zijn erg aan het opruimen in het tuin en omgeving. Dit betekend dat alle kleine maar ook grote bomen moeten vertrekken. Met de bomen en dikke taken hebben wij een mooi plan gemaakt. En dat plan is een schutting aan de linkerkant van de tuin. Zo wordt de inkijk en stuk minder en de tuin krijgt meer diepte. We zijn nog niet klaar, maar dat komt volgend weekeinde wel. Voorlopig gaan we nog geen kant op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s