Eindelijk semester

Vanwege de pandemie laat dit jaar, maar nu gaat het er toch van komen: we hebben vanaf morgen 4 weken vakantie. Vanwege de verplichtingen twee weken in quarantaine te gaan gaat ons bezoek aan NL niet door. We blijven hier in de buurt en gaan Dalarna vanuit verschillende huisjes bezoeken. Wandelen, steppen, zwemmen en de kano staat op het programma.

We beginnen in de bergen bij Sälen om daarna af te zakken naar een merengebied bij Kopparberg met beversafarie. Vervolgens een week in het zuiden van de provincie bij Säter en daarna nog een paar dagen in een nationaal park ergens in niemandsland.

Als we dan weer terugkomen is het hier volop herfst en kunnen we aan de gang met de tuin winterklaar maken. Plan dit jaar is om bloemen voor te zaaien die een winterperiode nodig hebben om te gaan groeien.

Als we goede verbinding hebben komen er vast foto’s.

3 gedachtes over “Eindelijk semester

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s