Minus åtta komma fem

Vannacht de eerste echte koude nacht gehad. Min 8,5. Gevolg hiervan is dat we een prachtige zonnige dag tegemoet kunnen zien. We zijn begonnen met de vogels bijvoeren en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. We komen werkelijk om in de pimpelmezen en koolmezen. Ook komen twee boomklevers regelmatig langs.

De laatste nieuwtjes hiervandaan… Boris is gecastreerd, de vakantie is na vandaag weer afgelopen, vanaf volgende week ga ik (Richard) een dag in de week familiebegeleiding geven op de IC aan covid-patiënten als tijdelijk project.

En…. zondag eerste advent, dus volgens Zweedse tradities mag het huis in de kerstsfeer.

Mist “regenboog”
Toen nog met ballen
En zonder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s