Halvsnödagen

Gisteren, volgens oude gezegden, was de helft van alle sneeuw gevallen die dit jaar nog gaat vallen. Niemand weet of dit klopt… zeer waarschijnlijk niet… maar een leuk weetje vind ik het wel. We zijn dus op de helft.

De helft betekent in dit geval tussen 50 – 100 cm.

Nog een meter sneeuw te gaan dus. Maar niet vandaag. Vanochtend was het minus 22 graden toen we van huis wegreden. Koud genoeg om je neusharen te laten bevriezen en met je vingers aan de garagedeur vast te plakken en je thermobroek niet te vergeten.

Min 22

Het wordt weer langzaam eerder licht en we komen in de schemer aan op het werk. Het werd duidelijk dat het vandaag een mooie, koude dag zou worden. Hoe mooi werd duidelijk onder de lunchwandeling. En soort van bevroren zonnestralen….

Een gedachte over “Halvsnödagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s