Binnenblijfdag

De weerberichten in Zweden zijn verrassend goed betrouwbaar. Vaak al weken van te voren worden voorspellingen gedaan die steeds nauwkeuriger worden voor de dag zelf. Voor vandaag was temperatuur onder nul met veel wind voorspelt. En de wind is nu juist, zo’n 20 minuten geleden begonnen. Het regent ook een beetje. De hond is er al uit geweest dus we kunnen de komende uren op een warme plek de storm uitzitten en aan onze hobbies werken…

Brood bakken, zaadjes omhoog kijken en hond knuffelen.

En nog een goed nieuwtje: de zaadjes van de appels die we tijdens de zomervakantie hebben “geleend”, en sindsdien in de ijskast hebben gelegen, zijn ontkiemd en kunnen geplant worden. Met een hoop mazzel hebben we over 5 jaar de eerste historische appeltjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s