Kamperen in je eigen huis

De verhuizing komt snel naderbij. Afgelopen weekeinde zijn er flink wat spullen opgehaald of weg gebracht naar het Goed. Dit maakt dat wij nu een tafel hebben van een kartonnen doos en op twee Campingstoelen zitten. Al met al wordt het de komende week erg gezellig.  Veel staat in het teken van gedag zeggen en de laatste spullen inpakken.  Op maandag 30 januari pakken we met een aantal vrienden de verhuiswagen in en gaan ’s middags naar de notaris. Dezelfde dag vertrekt de boot naar zweden. We houden jullie op de hoogte…

5 gedachtes over “Kamperen in je eigen huis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s