Gearriveerd!

We zijn er. Om iets over vijf uur kwamen we bij onze tijdelijke woning aan. Helaas al te donker in foto’s te maken en te laten zien. Dat komt nog wel. De reis is goed gegaan. Onderweg was het meestal droog tot ongeveer 150 kilometer voor Falun. Daar sneeuwde het af en toe. Het heeft waarschijnlijk de Afgelopen periode wat gedooid want veel van de sneeuw is weg. Temperatuur over de dag heen zo’n 0.5 graden. Nu is het min 3.

slechte nieuws is het gewicht van de bus. Uiteindelijk moest er toch nog 750 kilo achterblijven omdat de bus te zwaar was beladen. Dat blijft dus achter in wandel weer op te halen. Ook nog even een paar foto’s van gisteren.

14 gedachtes over “Gearriveerd!

  1. zo dat zit er dus op. mooi dat de reis goed is verlopen. nu nog even resetten en loskomen van oude situaties en bezigheden, heel veel geluk daar, ben nenieuwd naar de plaatsjes. hou jullie haaks

    Like

  2. Wat een pech zeg van die 750kg! hadden wij nog meer mee moeten nemen en verdelen ha….de klok en tijdschriften hebben een goede bestemming gekregen….Wat ontzettend fijn dat jullie veilig zijn aangekomen… Bé en ik hebben het er dagelijks over dat het echt wennen is om ons te realiseren dat jullie ruim 1400 km bij ons vandaan zijn. Geef Arwin een dikke knuffel en ergens in een doos zitten lekkere hondenstokjes verstopt…..denkt ze nog even aan ons:) Succes daar en we blijven jullie volgen….. Liefs uut Grunn

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s