Min föddelsedag

wp_20170219_16_50_35_pro-kopiaVandaag wezen wandelen. We hadden ooit het boek wandelen in Dalarna gekocht voor een vakantie en wilden er vandaag gebruik van maken. Het boek is overduidelijk voor de zomer geschreven, want wat we ook probeerden het begin van de wandeling was nergens te vinden. Dan maar achter de mensen in het dorp aangelopen en zien waar we uitkwamen. Prachtig dorp, mooie oude waterkrachtcentrale en heerlijk weer. Het stuk dat we hebben gelopen was een lokaal uitgezette wandeltocht die gisteren was uitgezet. Het weer was zo mooi dat we zelfs op een bankje aan het water een broodje konden eten. Alleen zijn we zo ongelooflijk stom geweest om het fototoestel niet mee te nemen. Jammer, want het dorp zag er goed uit.

Tijdens het broodjesmoment vloog er nog een roofvogel langs met een duif tussen zijn poten, achterna gezeten door kauwen. Mooi gezicht! Wel zielig….

De temperatuur was op het warmst van de dag rond de acht graden. En dat voelde wel als 15. De komende dagen nog boven nul. Vanaf woensdag sneeuw en weer in de min tien. Heerlijk, want het voelt echt niet koud aan.

Als we nu uit het raam kijken ziet het er volledig anders uit. De foto’s die je nu ziet, zijn van dezelfde plek waar we hebben geschaatst…

wp_20170219_16_50_14_pro

wp_20170219_16_45_31_pro-kopiawp_20170219_16_46_28_pro

 

4 gedachtes over “Min föddelsedag

  1. Wederom leuke verhalen 🙂 ! Wat apart die berg aan de ene kant groen en de andere kant sneeuw !! Ik begrijp dat je jarig bent Richard ? Gefeliciteerd xxx ! lekker blijven genieten.
    Hier gaat alles lekker zijn gangetje 🙂 Ik (wendy) zit elke week 2 nachten in hotel Apeldoorn voor cursus is ook een heel zwaar leven hahahaha . Groetjes uit Groningen

    Like

  2. Wat is het goed om jullie te zien genieten. Prettig dat jullie alle rompslomp lekker te kunnen laten en te genieten van jullie omgeving. Ziet er prachtig uit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s