En dan is er sneeuw

Mooi, mooi, mooi. Gisteren was een klein beetje sneeuw voorspeld.  En dat klopte ook.  Toen we de hond gingen uitlaten lag er een beetje.  Maar vanochtend lag er zo’n vijf centimeter onbelopen sneeuw op ons te wachten. Vlak daarna begon de zon te schijnen en het werd een hele mooie dag. 

Ons huisje en de weg in de ochtend. 

De parkeerplaats van de hondenoppas.

’s Middags les in de supermarkt. Met de docente door de ICA maxi Supersupermarkt!  en zien hoe en wat je moet doen voor je boodschappen.  We werden door de juf getrakteerd op ijs met bessensaus van een bes die alleen in scandinavie voorkomt.  Was erg lekker.  

De opzet van het programma voor degenen die ons komt bezoeken wordt steeds meer helder: mijnen,  lunch en moeilijke besjes met ijs.

Vandaag ook besloten om ons te gaan concentreren op een appartement in Falun. We hebben ons vanmiddag ingeschreven (zonder personsnummer en ja het lukte). We hebben zelfs de bevestigingsmiddelen al binnen. Het spreekwoord 3 x is scheepsrecht klopt, want twee keer eerder waren we afgeserveerd.  De woningbouwvereniging moet 3 mensen per maand een huis geven. Dit jaar zijn er minimaal 10 aanmeldingen binnen een de halve lesgroep staat ook nog voor ons. 

7 gedachtes over “En dan is er sneeuw

 1. Mooi dat inschrijving is gelukt…de aanhouder wint! 😉 Nu maar hopen dat t niet al te lang duurt voordat er een appartement beschikbaar is.
  Prachtige sneeuwfoto’s….ik ben jaloers! Hier lentetemperaturen. Liefs!

  Like

  • Hoi Manuele,
   Klopt, het ziet er erg mooi uit.
   Niet zo koud gelukkig. Er wordt nog meer sneeuw verwacht.
   Hoe is het met Gerard afgelopen?
   Wij hopen dat het meevalt met zijn kaak.
   Groet Richard en John.

   Like

   • Hallo John en Richard, met geer zijn kaak gaat het stukken beter vandaag is zijn gebit opgevuld en gaat het gelijk beter. Donderdag nog 1 kies eruit en dan een plan maken voor de onderkant.. Hij heeft nog wel een lange weg te gaan.. Maar komt goed!! Echt mooi om te zien al die mooie kiekje zou zo me koffer inpakken hihihihi maar als jullie alles een beetje op de rit hebben komen we zeker langs!! Is ons kaartje nog aangekomen?? Groetjes van iedereen Manuela en Gerard

    Like

 2. Hè hallo, zo ik ontdek nu pas jullie blog 🤗. Wauw mooi hoor en ook nog geschaatst!!
  Het gaat zo te zien goed daar, succes verder en geniet van de sneeuw en ijs voor mij. Hier beloven ze herfst deze week…….
  Groeten Suzanna

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s