Många snö.

Hier zijn we weer. We hebben net een wandeling gemaakt van anderhalf uur. We zijn thuisgekomen als sneeuwpoppetje. Het sneeuwt hieral vanaf vannacht en ondertussen ligt eral een aardig laagje sneeuw. Het is voor Arwen genieten, ze speelt, eet en rent door de sneeuw. Vanavond gaan we naar een Zweedse kroeg en waarschijnlijk een hapje eten. We houden jullie op de hoogte.

3 gedachtes over “Många snö.

  1. Wat ontzettend fijn om alles mee te lezen en te kijken…..Hoe was jullie stapavond? een biertje of eigengestookt goedje gedronken? En die Arwen…wat heerlijk om zo hond te kunnen zijn….Geef haar een dikke knuffel…..Groet, Angela

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s