Zweeds Zonnetje! 

Uit alle beelden uit Nederland kunnen we zien dat bij jullie de lente losbarst.  Wij moeten ietsje meer geduld hebben. Maar ook hier is de lente in aantocht.  Komende week komt het overdag boven nul.  Alleen in de nacht vriest het dan nog.  Je ziet direct dat de natuur tot leven komt: groene grass printjes, blaadjes van de wilde aardbei (denken we), spechten en mannetjes in de zon.  Morgen naar Orsa…. het berenpark. En ja, we weten dat beren winterslaap houden…. We gaan toch om de omgeving te verkennen en dit is een mooie bestemming. 

Onderstaand: de zij- en voortuin…

9 gedachtes over “Zweeds Zonnetje! 

 1. Steeds weer leuk om op de hoogte te blijven van alles dat jullie beleven. Ik zou er ( bijna ) jaloers van worden. Gelukkig zijn die beren in het park en niet op de weg 🙂

  Like

 2. Heerlijk zo lekker in het zonnetje, geniet er maar van. Morgen zien jullie dus echt beren in het bos, tenzij ze nog lekker een wintertukje doen.

  Like

 3. De lente zet hier in. Vandaag viooltjes gepland om alvast wat kleur om het huis te hebben. Het snoeiwerk hebben we ook weer achter de rug. Laat het maar gauw groen worden buiten.

  Like

 4. WEER GEZELLIGE FOTO S. HEERLIJK DE LENTE. WIJ HEBBEN GISTER BUITEN GEGETEN! WELISWAAR MET DE JAS AAN. KIJK UIT MET DE BEREN ! HIER ZIJN ZE AL BEZIG MET DE OPBOUW VAN DE PAASBULT ! KENNEN ZE VAST NIET IN ZWEDEN. GROETJES UIT HET { OOK } MOOIE BELLINGWOLDE.

  Like

  • Leuk weer een paasbult. Hopen dat de wind goed staat. Hier kennen ze ook een paasbult, maar dan alleen niet met pasen. In Zweden wordt de terugkeer van het licht gevierd met brandstapels (en waarschijnlijk heel veel drank) op 30 april. Dat betekent voor ons dat we gewoon koninginnedag kunnen blijven vieren….

   Like

 5. Bedankt voor jullie leuke verhaal en de foto’s. wij vieren de lente in Bruinisse(zeeland) heerlijk fietsen en terrasje pikken. Groetjes Rita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s