Contract voor huis getekend


Vandaag hebben we het contract voor het appartement getekend.  We hebben er lang over nagedacht en denken dat het beter voor ons is ons meer op de omgeving te richten waarin we kunnen inburgeren dan naar een goed huis te gaan. 

Dus Stjärnsund wordt “the place to be”. De huur is bijna 800 euro, inclusief warmte, water, internet en afval. Alleen elektriciteit komt daar nog bij. Zo’n 30 euries in de maand. Het appartement is 93 m2 en heeft 3 kamers en een balkonnetje. Omdat we boven een school gaan wonen is het pand ’s avonds leeg en kunnen we gebruik maken van de tuin… Met Bbq-plaats! 

Volgende week zaterdag krijgen we de sleutel en hebben dan een maand om alle zooi te verhuizen. Ook de achtergebleven spullen uit Nederland komen dan aan.  Het huurcontract is voor onbepaalde tijd.  Volgende week zullen weer ook wat foto’s van de omgeving daar laten zien. 

Verder beginnen aan de laatste lesweek van cyclus 1. Dat betekent de eerste toets.  Dan gaan we ook op stage voor 2 dagen in de week. 

12 gedachtes over “Contract voor huis getekend

 1. Super voor jullie , gefeliciteerd met jullie appartement. Ziet er mooi uit 😀😀
  En veel succes met de toets en stage.

  Groetjes Sonja

  Like

 2. Het ziet er prima uit, nu jullie eigen spulletjes er in en dan wordt het een echt thuis. Succes met de laatste loodjes van de les en een goede afsluiting van deze 1e periode.

  Like

 3. Wauw…… GEFELICITEERD met jullie nieuwe woning!! Geweldig nieuws zeg! En die tuin dan……ook al zo geweldig! Dat je daar gewoon’s avonds gebruik van kan maken bedoel ik. Vergeten jullie niet jullie adres wijziging te mailen he!……
  Veel succes met de afsluiting van de eerste periode en de toets!! En Super veel plezier op de stage’s!!
  x An en Karin

  Like

 4. Geweldig zeg, gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! En helemaal niet ‘lelijk’ (zoals jullie schreven)…..ziet er juist goed uit vind ik! Menig student zou er jaloers op zijn haha 😉
  Heel veel succes met de tentamens en stage! Veel liefs!

  Like

 5. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning en heel veel geluk. Heel veel succes gewenst met jullie toets. Sterkte met de verhuizing.

  Like

 6. Van Harte met de nieuwe woning!!! Ziet er echt gezellig uit en ben ook benieuwd naar de omgeving. Veel succes ook met het verhuizen. Groetjes uit Groningen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s