Lentuh… +18 Graden! 

We hadden vandaag een lange studiedag gepland.  Maar toen we vanochtend naar het weerbericht keken, verdween dat plan heel snel in de prullenbak.  We zijn voor een wandeling vertrokken naar Sundborn.  Dezelfde wandeling die we, toen we hier net waren,  niet konden vinden, hebben we nu wel gelopen. Het deel wat we hebben gelopen is onderdeel van een lange afstandswandeling. Een nog groter deel van de wandeling is in de winter (verlicht) langlaufspoor. En dat was goed te merken.  Overal was de sneeuw weg,  behalve op (precies….) ons wandelpad. Dit maakt dat we twee uur afwisselend gelopen hebben op een ijsbaan, ruw zand, hard gras. Het was heel erg lekker om buiten te zijn en het bos te horen en te ruiken.

Dat de lente is begonnen is duidelijk.  Van de week de eerste groepen zwanen en ganzen. Gisten voor het eerst kraanvogels (en doe er geluk maar 8 bij elkaar dan)  en vandaag de eerste vlinders… citroenvlinders. 

4 gedachtes over “Lentuh… +18 Graden! 

  1. MOOIE FOTO S HIER DE AFGELOPEN WEEK VEEL ZON! WE HEBBEN AL EEN PAAR KEER BUITEN GEGETEN ! GENIETEN. DE PRUNUS STAAT IN BLOEI. SUCCES MET DE VERHUIZING. ADRES ? GROETEN UIT MOOI BELLINGWOLDE

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s