Scheur in dieseltank

De auto staat bij de garage en heeft een lekke dieseltank. Die moet vervangen worden. De garagehouder is op zoek naar en ‘andrahand’, tweedehandse. Eind van de week is de auto klaar. Wij stinken er niet meer in, want hier is nooit niks op tijd klaar niet. We hebben nu een auto gehuurd, eerst een Kia c’eed voor het weekend (duur) en nu een Ford focus station voor een week. Het verhuurbedrijf heet rent a wreck en het geintje kost ons rond de 250 euro. We hopen maar dat ze een goede tank kunnen vinden.

Het voordeel van in grote bakken rijden is dat we een tafel en bureaustoelen, stofzuiger en router konden oppikken bij het winkelcentrum.

20170424_205348.jpg

We gaan morgenmiddag naar de garage toe om te overleggen, te kijken naar een tweede auto en te vragen of ze ons kunnen helpen bij het omzetten van het kenteken.

Nog een leukigheidje. Toen we gisteren voor de router en stofzuiger in de winkel kwamen werden we geholpen door dezelfde mevrouw van toen we hier 3 weken waren en een laptop  kochten. Gisteren ging het gesprek volledig in het zweeds. Is wel iets om trots op te zijn vind ik. Binnen 3 maanden het niveau behalen waarmee je een hele stofzuiger kunt kopen….

3 gedachtes over “Scheur in dieseltank

 1. Hahahahaha!!! Rent A wreck!!! Toch grappig…

  Zo ook de zwarte bureau stoelen…had ik van jullie niet n rode variant gekregen??? Onder het moto ‘dat scheelt weer 2,5 kg verhuizen’ 😉

  Like

 2. Jeetje wat balen dat gedoe met jullie auto! Maar het heeft ook toch z’n voordelen…….
  Knap je in het zweeds verstaanbaar maken! Top!
  x Karin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s