Bezoek uit Nederland.

Afgelopen vrijdag zijn een oud collega van Richard (Marian) en haar man (Kees) aangekomen in Stjärnsund. Vrijdagavond hapjes bij het vuur gegeten en zaterdagmorgen over de markt van Stjärnsund gelopen. Om 12.00 uur gegeten in de Herrgården, daarna naar Långshyttan voor het Elandenpark.

Het is bijzonder om de Elanden ook achter het hek te zien. Op zich leuk daar er zoveel bij elkaar liggen en zijn. Verder voeg ik nog twee mooie foto’s toe van vanmorgen en vanmiddag tijdens de wandeling met de hond. De weerspiegeling van de ganzen in het water is echt geweldig.

2 gedachtes over “Bezoek uit Nederland.

  1. Leuk hè, Marian en Kees op bezoek! En ze stuurde een appje dat het een prachtige omgeving is. Wisten we al natuurlijk. Groetjes en weer bedsnkt voor de mooie foto’s . Rita en Ger

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s