Afscheid.

Het is nu zondagavond 21.52 uur. De barbecue is uit gegaan en we hebben afscheid genomen van Marian en Kees. Het was erg gezellig en fijn om hen beide in Stjärnsund te ontvangen. Vandaag zijn zij in Säter wezen wandelen en wij hebben de barbecue voorbereid.

IMG_20170730_190418

Tijdens de barbecue een leuke selfie gemaakt. Hierna moest natuurlijk Arwen er nog even uit. We zijn langs het meer gelopen en liepen zo deze mooie zonsondergang tegemoet. Een mooi einde van een mooi weekeinde. Marian en Kees, bedankt voor jullie bezoekt en geniet nog van een paar mooie dagen in Zweden.

IMG_20170730_213354

2 gedachtes over “Afscheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s