wij zijn twee vriendjes…

Vijf uur ’s middags en pikkedonker.  zoals vorige keer al vermeld zijn wij begonnen aan de kerstverlichting.  Eerst hebben we raamverlichting opgehangen.  Gisteren zijn we begonnen aan de kerstballenlampjes aan de muur en vandaag zijn we begonnen aan de kaarsenstandaards en hebben we ons twee kerstkabouters aangeschaft.

In de krant stond dat het een vargvintern gaat worden … wolvenwinter… koud, erg koud.

Sinds de ingang van de wintertijd zijn we twee dode elanden verder. Vrijdagmiddag was er wederom een aanrijding geweest met een eland.  Dit keer waren ook de inzittenden van de auto gewond geraakt.  Toch maar en beetje langzamer rijden aan het eind van de dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s