Een paar uurtjes vrij.

Vandaag was ik een paar uurtjes eerder vrij. De hond moest voor haar vacinatie naar de dierenarts en deze had plaats om 11.00 uur. Zo gezegd, zo gedaan.
Gelijk wat tijd gevonden om de kerstboom de deur uit te doen. Ik moet zeggen, de boom heeft zich netjes gedragen. Alle naalden zatten er nog aan. Na het aftuigen van de boom samen met Arwen een wandeling gemaakt.

Zoals jullie zien ligt er nog genoeg sneeuw en is het elke dag nog steeds genieten. De komende dagen wordt het weer wat kouder en hopen we dat we eind januari begin februari kunnen schaatsen. Arwen was dus vandaag ook vrij en heeft genoten van onze wandeling. Ze doet het uitstekend bij de hunddagis en blijft netjes bij je in het bos.

IMG_20180105_134755

Morgen is het zaterdag en we gaan weer op huizen jaagt. Het vorige huis is even in de koelkast gezet omdat de eigenaren niet willen onderhandelen over de prijs. Ze willen de vraagprijs en deze willen wij niet betalen. Dus gaan we gewoon verder. We gaan morgen naar Venjan kommunen Mora.

We zijn benieuwd hoeveel mensen erop de visning afkomen en of we het een leuk huis vinden. Wie weet gaan ze zondag ook een beetje langlaufen want er wordt nog meer sneeuw verwacht.  Har en trevlig helg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s