Koudste moment tot nu toe

We zijn bezig aan een korte koudeperiode.  Een dag of vier geleden is de temperatuur gedaald van rond -10 overdag tot -20 ’s nachts.  Het is niet alleen koud, het voelt ook koud. Overdag is het schitterend zonnig weer,  maar op deze tijden zittenn we binnen op het werk.  Alle bomen zijn wit uitgeslagen van de vorst. Wellicht lukt en foto morgen… In het weekend komt er meer bewolking en worden de temperaturen weer milder. Zondag gaan we voor de eerste keer dit schaatsen op het meer. Het Siljan zit nog niet dicht,  de kleinere meren wel. 

Een gedachte over “Koudste moment tot nu toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s