Stand van zaken.

Vandaag naar de kerstmarkt in Falun geweest. Het was een grote kerstmarkt en vanaf het begin erg gezellig en druk. Tomte was ook aanwezig.

Rondom het plein stonden allemaal kraampjes met snoep, wijn en kerstspullen. Het Leger des Heils zorgde voor de muziek. We hebben nog geen kerstboom gekocht maar wel een grote pot honing uit Dalarna.

En natuurlijk een mooie foto van een grote kerstboom.

Arwen was natuurlijk erg blij om ons weer te zien en we zijn gelijk een mooie wandeling gaan maken. Er ligt nu zo’n 10 centimeter sneeuw en ze geniet hier erg van.

Dan nog even tot slot. Onze trouwe volgers weten dat we in de zomer 9 kippen hebben gekocht. Ondertussen zijn er twee overleden en hebben we er één afgelopen dinsdag naar vrienden gebracht, het was de kleine bruine. Ze werd ernstig gepest en op haar kop gebeten door de andere kippen. Deze zijn een stuk groter en uit eindelijk hebben we er nog zes over. Van de zes zijn er twee een haan. We hebben nu dus twee trio´s in het kippenhok zitten. Nu de sneeuw er ligt komen ze niet naar buiten.

kippenVan links naar rechts, kip, haan, kip, haan, kip, kip. We hopen dat alles goed gaat en dat we na de winter wat eieren gaan ontvangen.

Iedereen de hartelijke groeten uit het witte Zweden, Hej då.

2 gedachtes over “Stand van zaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s