Minivakantie in mijn uppie

Deze week moest ik voor een cursus naar Göteborg, een kleine 8 uur met de trein. En omdat de baas betaalde, en ik nog een aantal overuren had, heb ik twee dagen de tijd om de stad te verkennen. Het eerste wat opviel was dat de stad kleiner is dan gedacht. Ik heb vanochtend en stadswandeling gedaan en was binnen twee uur uit een thuis en had alle attracties gezien. Toen het donker begon te worden ben ik naar de kerstmarkt gelopen. De kerstmarkt is in een pretparkje (typ Efteling), midden in de stad. Aan de versiering is veel werk besteed en er liepen koortjes rond die kerstliedjes zongen. Erg goed om in de sfeer te komen.

Morgen nog museum en de tropische tuin. Ik heb een fiets geleend van het hotel, dus ik kom de dag wel door…

Een gedachte over “Minivakantie in mijn uppie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s