Minus 20

Het is echt winter geworden in Furudals bruk. Er ligt zo’n 20 tot 30 centrimeter sneeuw en dit is een flink pak als je dat met de hand moet opruimen. Daarom hebben wij een mooie sneeuwschuiver gekocht die het zware werk doet.

Bij thuiskomst was het vandaag min 20 en waarschijnlijk blijft het tot donderdag kooud en dan gaat het weer sneeuwen. Je krijgt zo wel hele mooie beelden.

sneeuw 1sneeuw 4sneeuw 2Verder is iedereen hier erg druk bezig met het kerstdiner en de kerstcadautjes. Het geeft collega’s echt een flinke stress. Wij hebben wel alvast ons vlees in gekocht. Het is vlees van een eland. Deze is door een collega geschoten en klaar gemaakt om op te eten. We hebben gehakt voor de köttbullars, steak en älgkorv. Al met al zal het goed smaken.

vlees

Een gedachte over “Minus 20

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s