Daar zijn we weer.

Afgelopen maandag was het weer raak, ik had mijn eerste vaste vrije dag in het nieuwe jaar. In de maand december was er eerst werken, kerst, oud en nieuw en vakantie. Zo, nu lekker genoten van een vrije dag. Het is hier nog steeds winter.

De zon komt er ook weer aan te pas en dat geeft gelijk een heel ander beeld. Overal ligt sneeuw en het is nog koud. Zoals jullie kunnen zien is de boomgaard winterklaar gemaakt en we hopen dat alles het gaat redden.

De kas houdt zich goed en ligt vol met sneeuw. De kippen komen niet buiten want ze vinden de sneeuw niet zo prettig. Daarvoor laten we ze in de schuur lopen. We plaatsen en foto zodat jullie weten wie er nog in leven zijn. Ondertussen hebben we afscheid genomen van vier kippen. We hebben nu twee hanen en drie kippen.

maandag 3Al met al gaat hier alles goed en komen we tot nu toe goed de winter door. Deze week is het zo’n 10 tot 20 graden onder nul s’nachts en 6 graden onder nul overdag. We hopen dat we binnen kort de schaatsen weer kunnen onderbinden.

2 gedachtes over “Daar zijn we weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s