Boven nul.

Vandaag is het sinds lange tijd weer eens boven nul. Gisteren nog een flink pak sneeuw gekregen die vandaag aan het smelten is. De kippen hebben het voorjaar ook in het hoofd. We hebben het eerste doosje met eieren vol en als toetje één krielkip eitje.

Met al die sneeuw is het moeilijk om niet te langlaufen en sporen van een eland tegen te komen. Van de week hebben we tot twee keer toe een noodstop moeten maken want er stond een eland op de weg. Misschien voelen zij ook dat het wat warmer gaat worden.

Arwen geniet volop van de sneeuw. Ze neemt regelmatig een hapje en het is al twee keer voorgekomen dat ze er s’nachts uit moet om een plas te doen. Maar ja, wie zou nu niet van de sneeuw genieten en zoals jullie zien is er voldoende gevallen.

Al met al is dit weer een kleine up date vanuit het Zweedse Furudals bruk.
Iedereen een fijn weekeinde en tot de volgende keer.

2 gedachtes over “Boven nul.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s