Verjaardagsvakantie

Nog twee nachtjes slapen en dan is het nog maar 9 jaar tot mijn pensioen. Om het te vieren zijn we een lang weekend weg. We hebben een stuga gehuurd ik Älvdalen.

Vandaag zijn we met zijn drietjes wezen langlaufen. De baan is hier op zondagmiddag ook open voor honden. We hebben een rondje van 10 kilometer gedaan. Heerlijk weer, zalig stil (geen mens gezien) en natuurlijk als rechtgeaarde Nederlander altijd wat te klagen…. Weet je hoe vervelend het is als je lekker laupt te langen en dat je dan moet constateren dat er gewoon een eland over je spoor loopt. Bah.

2 gedachtes over “Verjaardagsvakantie

  1. John en Ries, sinds jullie zijn vertrokken volg ik jullie mooie stappen. Fantastisch!! Het lukt steeds niet deze berichten te sturen dus wederom een poging. Daarom houd ik het kort, voor als het weer niet lukt. Hele lieve groet, John & Dianne ( oud collega’s van John)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s