Bokrea = boekenweek

Aan het einde van de winter is er in Zweden boekuitverkoop. Ongeveer een maand van te voren komen de eerste folders binnen van welke boeken in de uitverkoop gaan. Voor mij een groot feest. Dagen ben ik bezig met kijken, lijstjes maken, vergelijken. Dit jaar heb ik zelfs een vrije dag genomen om in te kunnen slaan.

Sinds een half jaar lezen we beiden alleen nog in het Zweeds, dus helpt het om een nieuwe voorraad te hebben. De score van dit jaar: grammatica, tuinieren, sterrenhemel, bierbrouwen en koken. Dit alles voor onder de 100 euro. En natuurlijk weet ik dat het gaat om boeken die uit de verkoop gaan of dat er een nieuwe uitgave aan komt. Maar who cares… ik ben als een kind zo blij met mijn nieuwe voorraad.

Ook kan ik heerlijk bladeren en dromen van hoe ik een fantastische tripple brouw van eigen verbouwd graan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s