Volgende rondje

Vandaag begonnen aan het gebied Malingsbo-Kloten, een omvangrijk natuurreservaat in het zuiden van Dalarna. Vooral iets voor mensen die van het buitenleven houden. Relatief onbewoond, veel meren en oud bos. We zijn hier een paar keer en gaan vrijdag bevers spotten. Vandaag eerst maar een gewoon rondje door het bos.

Overnachtingshutje
Van binnen bekeken

Je kunt al snel merken dat het een gebied is waar je wat langer kunt verblijven. Om de zoveel kilometer staat er een “koja”. Dat is een openbaar gebouwtje waar iedereen de nacht mag doorbrengen. Er is wat hout om te stoken en in dit hutje ook kaarsen en koffie. In de buurt bessen genoeg om een toetje van te maken. Zie John die het diner aan het voorbereiden is….

Je merkt dat de zomer op zo’n eindje loopt…. overal spinnen…

Een gedachte over “Volgende rondje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s