Mooi plekje

We zijn aangekomen in het volgende huisje. Gedeeltelijk bekend terrein want in deze regio hebben we een poosje gewoond en gewerkt. Het huisje (de huisjes) ligt (liggen) in een zeer rustig gebied, aan een meertje en in het midden van niets en tegelijkertijd weer van alles. Het ligt centraal als uitgangspunt maar ver genoeg van alles om een vakantiegevoel te geven. Het is ook ons meest Zweedse verblijf. Hutje 1 is woonkamer en keuken. Er is elektriciteit en koud water. Hutje twee is de slaapkamer met douche en wc. Hutje drie de kinderkamer.

Het toilet is een droogwc. Dit houdt in dat je drolletje in een plastic zak beland en je plasje gaat direct de grond in. Doordat de ontlasting en urine gescheiden wordt gaat het niet ruiken. Een ventilator aan de wc moet daarbij helpen. Het is vooral psychisch denk ik dat mijn hersenen het toch een tikkie onbekwaam vinden.

Vandaag de “husbyringen” gereden en door Stjärnsund gekomen. Leuk om er even op en oude stek te zijn. Ook leuk om te zien dat waar we nu wonen ook goed is.

Het weer was vandaag voor het eerst een stuk minder met regen en 13 graden. Vanaf morgen weer een stijgende lijn. We blijven dus nog wel even wandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s