Svemester wordt hemester

Om met de vertaling te beginnen… “vakantie in Zweden wordt vakantie thuis”.

Vandaag zijn we thuis gekomen. Ons laatste huisje is niet doorgegaan omdat we geen contact met de verhuurder konden krijgen. Ook goed. Nu hebben we nog een volle week om heerlijk in alle rust rond het huis te scharrelen en allerlei klusjes te doen. Veel zal gaan om de tuin winterklaar te maken.

Hier in Furudals Bruk is al vijf nachten vorst geweest. De planten hebben in ieder geval nog geen schade opgelopen. Komende dagen gaan we bollen planten, voorzaaien van planten die koude nodig hebben om te ontkiemen, moestuinbakken ophogen, laatste keer gras maaien en de laatste groenten oogsten.

En…. met een beetje mazzel naar Ikea om een keuken uit te laten rekenen en aan de weet te komen of we al kunnen beginnen of nog even moeten doorsparen. Het plan was volgens jaar zomer dus gaat hebben we niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s