Herfst

Vannacht de tweede nacht op rij met nachtvorst. De herfst is aangekomen. Het fijne van deze periode is dat het verschil tussen dag en nacht groot kan zijn. Dus koud in de ochtend, maar heerlijk warm midden op de dag. Veel zon ook vaak.

Nu ik dit schrijf hoop ik niet dat het wishful thinking is, maar dat het klopt. Voor vandaag in ieder geval wel. Een heerlijke dag voor een wandeling. Gewoon vanuit huis, langs het vismeer richting het dorp.

De lokale bakker heeft een nieuw lunchmenu. Broodje Halloumi. Op de terugweg over een sneeuwscooterpad. Bizar eigenlijk…. Een plek waar je inmiddels 2 jaar woont en dan vervolgens ontdekt hoeveel je nog niet weet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s