Fundersam

De meeste weekenden gaan we erop uit en maken wandelingen van een paar uur. In dit jaargetijde extra mooi omdat de herfst in volle gang is. Maar dit weekend niet. Het weerbericht voorspelde “paraplyväder” en daarom veel in huis geweest. We hebben wat kasten verhuisd, nieuwe indeling gemaakt in andere. De kas is er verder op orde en we hebben ons “gewone rondje meer” gedaan.

In zo’n weekend ga je, in ieder geval ik, toch een beetje nadenken over wat ons te wachten staat deze herfst en winter nu covid19 weer toe lijkt te slaan.

Wordt het weer een periode van isolatie en situaties ontwijken? Hoeveel gaat er nu weer niet door? Wordt het wel een leuke winter op deze manier?

En dan loop ik nog maar eens een keer door de tuin en zie hoe alles zich voorbereid op de komende winter. En hoe mooi het is deze verandering te zien. Ik hoop alleen dat de blaadjes nog even blijven hangen en dat de donkerte nog even weg blijft. Nog even…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s