Koud zonnetje

De teller zegt min 18 als we in de auto stappen. Vandaag naar Frykås, een bergdorpje op een half uur rijden. Boris moet wat meer onder de mensen komen en dus zoeken we “toeristische” plekken op. Het dorpje heeft veel sneeuwscooterpaden. Je kunt dus alle kanten op en vroeg of later sta je gewoon weer in het dorp. Gemakkelijker kan niet.

Tijdens de wandeling gaat de temperatuur omhoog naar min 9. Het is veel klimmen en dalen en dat is met sneeuwschoenen niet heel gemakkelijk. Frykås is een zeer mooie omgeving en zeker de moeite waard om vaker te bezoeken.

Morgen een rustige dag gepland maar maandag gaan we schaatsen. Jullie ook?

2 gedachtes over “Koud zonnetje

  1. Hier gaan we afwachten wat er gaat gebeuren, volgens de berichten zitten wij hier een beetje aan de buitenrand van het sneeuwgebied. Het is dus nog een verrassing. Wat is het toch mooi met zoveel sneeuw, het is precies zoals je het op kerstkaarten ziet. Jullie hebben in ieder geval weer lekker genoten en Boris heeft weer fijn meegewandeld. Nu maar hopen dat ik nog een keer naar jullie toe kan komen. Geniet morgen van jullie rustige dag,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s