Wederom wandelen

Eerst stond in de planning dat we zouden gaan schaatsen. Maar omdat Boris dat nog niet had gedaan, en mijn stemming door gebeurtenissen op het werk niet heel ontspannen was, besloten we voor een meer bekende weg te gaan: een wandeling door het bos.

Op een uurtje rijden ligt een natura2000 gebied dat Koppången heet. In de zomer een veen- en moerasgebied. In de winter een langlauf en scooter… paradijs? Het was wederom schitterend. We kunnen mooi een rondwandeling doen en via een hutje terug. In de twee uur die we liepen 1 ander ontmoet. Coronaproef dus…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s