Keuken verbouwen

Deze week begonnen aan de voorbereiding van de nieuwe keuken. Behang van de muren, keukenkastjes weggehaald. Vandaag het laatste stukje nieuw behang op de muur en het plafond witten. Met een beetje mazzel ook de wanden voor de eerste keer een kleur geven. Planning is eind mei voor de plaatsing van de keuken. Maar ja…. het is Zweden dus zeker weten doe je het nooit. We hebben namelijk nog niets gehoord over de rekening en de planning.

Ondanks dat we dit weten en het tot nu toe uiteindelijk steeds is goed gekomen, blijft het een zenuwachtige bezigheid; wachten op…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s