Bij-project

Binnenkort komen de bijen deze kant op. We hebben een complete samenleving kunnen kopen. Nu moet de koningin op eigen kracht onze bijenkorf in verhuizen en dan kunnen ze verhuizen. Daarom vandaag aan de bijenborders gewerkt. Vijf verschillende zadenmengsels op verschillende plekken gezaaid en een experiment met een kant en klaar tapijt. Tussen de 8 en 20 dagen duurt het voor we gaan we zien of het werkt. En als het werkt hebben we over 6 weken de eerste bloeiende bloemen. Wat zeelten de dames hier bij van worden.

Arwens herinneringsboom(pje)

Een gedachte over “Bij-project

  1. Nu maar hopen dat het een beetje vochtig warm gaat worden, des te beter lopen ontkiemen de zaden en kunnen als alles bloeit de bijen hun werk gaan doen. Terwijl ik dit schrijf valt hier bij mij de regen met bakken uit de hemel, hopelijk is het bij jullie beter. Groetjes en liefs.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s