Voorbereiden op afscheid

Nog twee dagen naar mijn werk en dan neem ik afscheid van de psychiatrie. Met meerdere mensen heb ik het wel eens gehad over mijn onvrede met de zweedse psychiatrie. Dat het vooral de dokter is die bepaalt en dat die niet veel verder komt dan pilletjes voorschrijven. “Patiënt centraal” hebben ze nog nooit van gehoord laat staan “op eigen kracht” Dus na 4 jaar proberen was het klaar, over en uit.

Kantoortje is bijna leeggeruimd, nog een paar patiënten te woord staan en dan met vakantie.

Gek genoeg voelt het voor een deel als een bevrijding. Ik ga straks aan een interessante nieuwe baan beginnen. Per 01.08 ga ik aan de slag als verksamhetsutvecklare, een soort van kwaliteitsmanager zeg maar. Op een “grote” chirurgische kliniek in Falun.

Maar afscheid moet met taart. Zwedenaren zijn gek op gebak… en wat is er nu Hollandser dan appeltaart gebakken onder strenge bewaking???

Een gedachte over “Voorbereiden op afscheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s