Op vakantie in tekenland

Afgelopen zaterdag zijn we richting Värmland gereden. Dit jaar vonden we dat we nog niet teveel moesten gaan reizen, dus zijn we een provincie naar het zuiden opgeschoven. Veel aan de wandel weer. Doordat het hier heuvelachtig is betekent dit continu komen en dalen.

Het is erg mooi hier. Deze week in het zuiden, bij Arvika de boel aan het bekijken.

Het barst hier wel van het ongedierte. Als eerste gekgeprikt door de muggen. En vandaag zeker 50 teken van Boris af geplukt (en twee bij mezelf). Wel triest voor hem want er zitten er zo’n stuk of tien die zich hebben vastgebeten op een gevoelige plek… en die mogen we niet weghalen. Vreemde ervaring want onze vorige honden hadden werkelijk nooit teken. Dus vandaag wat eerder zijn pipet gegeven en morgen een tekentangetje kopen.

Maar los hiervan…

Een gedachte over “Op vakantie in tekenland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s